Alla mejl hamnar direkt i papperskorgen.

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 8 månader sedan.
Skapare
puttelind598660
Deltagare

Alla mina mejl hamnar av någon anledning direkt i papperskorgen. Jag har varit i kontakt med Gmail Help Forum och fått en del förslag på lösningar. Tyvärr har inget av dessa förslag gett något resultat. Vad är det som hänt? Är det någon inställning i min telefon jag råkat ändra på eller är det något annat program (mejl) i datorn som orsakar detta. Det är väldigt frustrerande eftersom viktiga mejl inte kan ses fastän jag ställt in telefonen på ”alla mejl” då jag läser det mesta där. En annan sak är att också skräpmejlen hamnar där direkt. De ska ju visserligen dit ändå så det har väl mindre betydelse. Nackdelen med det hela är ju att mejlen i papperskorgen raderas ju automatiskt efter 30 dagar så det gäller att vara observant på datumen.

Jag kan inte ge något rakt svar på saken, men kan komma med en initial idé som kanske leder någonvart. För att det ska bli begripligt måste jag dock börja med en liten anekdot.
Jag var på tjänsteresa och kunde inte förstå varför somliga e-postmeddelanden, som jag såg komma in i inboxen, försvann från min bärbara dator och till och med från servern. Jag upptäckte anledningen när jag kom hem, och det var att moderna e-posttjänster synkroniserar meddelanden som orsakade klurigheten.
Ett meddelande kom in som vanligt och synkroniserades med min bärbara dator så att jag kunde se det. Det synkroniserades också med min stationära dator hemma. Datorn hemma sorterade bort det som skräppost, förändringen synkroniserades med servern som flyttade meddelanden till skräppostmappen på servern, och detta synkroniserades till min bärbara där meddelanden ”försvann” framför mina ögon.

Har du fler enheter kopplade till din Gmail än telefonen, och har i så fall någon av dessa enheter något filter eller kanske en antiskräppostfunktion som flyttar meddelandena och flytten synkroniseras med de andra enheterna? Den filtrerings- eller sorteringsfunktionen kan finnas på vilken som helst av de enheter som är kopplade till din e-postadress.

Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.