Får inte med bilagor i Edge

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av PC-tidningen support PC-tidningen support 1 år, 1 månad sedan.
Skapare
esmeralda8486
Deltagare

Hej! Om jag använder gmail eller icloud mail i Edge så går det inte att lägga med bilagor. Dom laddas helt enkelt inte upp. Men i Firefox och Chrome funkar det. Eftersom jag använder Edge mest så skulle jag gärna vilja få det att fungera. Något bra tips?

Det verkar som att en nyligen gjord säkerhetsuppdatering till Edge ligger bakom problemet. Nu för tiden kräver Edge exklusiv tillgång till den fil som ska laddas upp, vilket betyder att filen inte kan vara öppen eller användas i ett annat program samtidigt som man försöker ladda upp den. I teorin är det problemet busenkelt att fixa – stäng det program där filen använder senast. Men det är i teorin. I praktiken däremot är det inte alltid som program ”släpper” kopplingen till en fil i brådrasket, vilket åstadkommer problemet. Du kan testa att stänga programmet där filen var öppen senast, det kan reda ut problemet, men det är inte säkert.

Den här buggen har funnits länge, men det är först i och med säkerhetsuppdateringen som det har blivit en del problem, tidigare gick det att ladda upp filer utan exklusiv tillgång till en fil.

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet