Hittar inte kontakterna i Onedrive

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 3 månader sedan.
Skapare
Programwille
Medlem

Uppdaterade min Windows8 (Lumia 640XL) till Windows 10 o naturligtvis försvann kontakterna, sms o  telefonlistan. Gjort liknande mobilbyten tidigare, men nu fanns inga kontakter i Onedrive utan verkade ligga i Outlook. Hur får jag det förlorade tillbaka?

Varför syns inte heller sms någonstans i molnet? Ibland varnar mobilen för att det inte finns utrymme kvar och ber en då radera gammalt, men varifrån?! Sparar bilder, appar, kartor m m på SD-kort.

Kan något ha gått fel vid synkroniseringen till Onedrive? Kan förklaringen till att kontakterna sparats i Outlook vara att alla kontakter till denna mobilen ursprungligen flyttats över från en Android mobil?

 

Kontakter lagras inte i OneDrive utan synkroniseras mot din e-posttjänst om du använder till exempel outlook.com eller liknande.

SMS återställs bara om du säkerhetskopierade dem före uppgraderingen med telefonens inbyggda funktion för detta. Alla dessa säkerhetsbackuper av inställningar, appar, sms och operativsystemet görs till din Microsoft-konto och inte till OneDrive, det är därför de inte syns på OneDrive.

 

Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.