hotmail och outlook

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av PC-tidningen support PC-tidningen support 9 månader, 2 veckor sedan.
Skapare
ar-tur
Deltagare

Har windows 10 och Edge.

Jag loggas automatiskt in i mitt hotmailkonto när jag startat datorn och går in i hotmail. När jag försöker logga in i outlookkontot kommer jag bara till hotmailkontot. Har försökt lägga till outlookkontot i hotmail men lyckas inte. Har windows phone och där funkar de två kontona separat utan problem. Hur kan jag komma in i outlookkontot även på datorn?

Jag tror att det beror på att du använder webbläsaren i datorn men (troligtvis) inte i telefonen. När du loggar in på den ena tjänsten med en webbläsare sätts bland annat en cookie som ska underlätta att inloggningen nästa gång. Eftersom hotmail.com och outlook.com (och ett par till) i praktiken är samma tjänst tror jag att problemet uppkommer eftersom webbläsaren helt enkelt tar fel.

Ett tips är att använda en e-postklient även på datorn, antingen appen E-post precis som i mobilen eller någon annan klient. All e-post på bägge tjänsterna synkroniseras, så du kommer fortfarande att ha tillgång till all e-post överallt.


ar-tur
Deltagare

    Ja, det stämde. Använder nu e-postklienten i windows 10 och där är kontona separata. Tack för tipset 🙂

    Skönt att det löste sig.

    Ämnet ’hotmail och outlook’ är stängt för nya svar.