installera ny email client windows 10

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 10 månader sedan.
Skapare
geho500
Deltagare

Får alltid ett meddelande från microsoft när jag försöker imstallera ett annat epost program t.ex (thunderbird eller mailbird)

 

”One or more folders in your mailbox have name conflicts with others or system reserved names.

Folders with these names can’t be downloaded by your IMAP e-mail program.

Notes

Please connect to your mailbox using your Web browser and rename those folders. Once renamed, those folders will be displayed in your IMAP e-mail application correctly.”

 

vad betyder detta och hur fixa jag den.

 

Enkelt uttryckt finns det en eller flera mappar i e-postkontot som har felaktiga namn eller namn som inte fungerar att använda. Felmeddelandet föreslår att de till exempel kan ha samma namn som systemmappar. Därför kan e-postprogrammet inte synkronisera mapparna med e-postservern. Det går inte på rak arm att säga vilken eller vilka mappar det handlar om, det måste tyvärr bli ett detektivarbete från din sida. Det kan exempelvis vara att du har skapat en mapp som heter Skräppost där du brukar kopiera in det du tycker är skräppost, men att e-postprogrammet har en systemmapp som också heter Skräppost och då blir det en kollision mellan mapparna.

Felmeddelandet kommer med en på sätt och viss ganska enkel lösning – logga in på webbmailen och döp om mapparna med de felaktiga namnen. Det är inte speciellt krångligt, utan det krångliga är att upptäcka vilka mappar som ska döpas om.

Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.