Flyttat: Svar till: Problem att ladda hem från Fördelszonen

Detta ämne innehåller 3 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av PC-tidningen support PC-tidningen support 8 månader, 1 vecka sedan.
Skapare
elvisaron
Deltagare

Jag försöker ladda ner MoboPlay, men får till svar att programmet inte är säkert och tas bort. Jag har Norton.

Vi har information om detta här.

Starta Norton och in i programmets karantän, så går det att plocka ut programmet från karantän.


tallŒsen
Deltagare

  Hej! Jag förstår inte varför det alltid skall vara så svårt att kunna ladda ner olika program fördelszonen.

  Är det så svårt av er att fixa detta. När Nortons program anger att er sida är farlig så borde Ni åtgärda detta och se till att det funkar. Är väl inte meningen att man skall stänga ner sitt virusprogram varje gång för att få Era funktioner att fungera.

  Börjar tröttna på detta. Vem har fel.. Norton eller ni.

  Fixa detta.

  Mvh

  Hans L

  De enda som tycker att problemet är tillnärmelsevis lika frustrerande som ni användare som drabbas så är det vi, och hade vi kommit på något sätt att lösa det så hade vi gjort det för länge sedan.
  Enkelt uttryckt och aningen förenklat så är det Norton som har fel och ger falsklarm för sådant som egentligen är ofarligt. Det är dessutom nästan uteslutande Norton som ger dessa falsklarm, så det är inte något generellt problem.
  Felen brukar bestå av två varianter: ibland påstår säkerhetsprogrammet att en fil innehåller något farligt (eller potentiellt farligt) trots att filen inte gör det, och i en del fall påstår programmet att hela servern är farlig trots att den inte innehåller något farligt. Vi kan inte göra det ofarliga ännu mer ofarligt (det låter som en tvättmedelsreklam, ”gör det vita vitare”) och eftersom ingen vet varför Norton slår bakut utan anledning har vi ännu inte kommit på något sätt att få Nortons program att sluta göra falsklarm.
  Varje gång det dyker upp nya ledtrådar hur problemet kan lösas så attackerar våra tekniker problemet igen och igen. Eftersom vi inte kan påverka någonting på Nortons sida utan bara på våran, så är det lite som leken att med förbundna ögon försöka sätta svansen på åsnan.

  Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet