Fördelzonen

Löst
Detta ämne innehåller 6 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  Zeronine 7 år, 4 månader sedan.
Skapare
Zeronine
Medlem

Jag verkar sakna något på min Windows 7. Det är tomt när jag vill kolla innehållet på olika tidningar. Likadant när jag klickar På allt innehåll. Vad är det som krävs för att lösa detta problem.

Vilken webbläsare använder du? Blir det likadant oavsett vilken webbläsare du försöker med?


Zeronine
Medlem

    Använder senaste versionen av Internet Explorer och det av gammal vana och vill gärna fortsätta med det. Har konstaterat att problemet inte finns på Google Chrome.

    Det är helt okej att använda Internet Explorer, det var vara för att kolla om det var ett generellt problem eller om det bara omfattade Internet Explorer. Finns problemet kvar om du startar IE utan tillägg? För att göra det klickar du på Start-knappen, söker efter Internet och startar Internet Explorer (inga tillägg).


    Zeronine
    Medlem

      Problemet försvinner utan tillägg. Jag passade på (IE med tillägg) att inaktivera Smartcreen filtret och då försvinner problemet också. Då skulle jag vilja ändra min fråga till varför det inte kommer någon varning om att det finns säkerhetshot på era sidor så att jag kan berätta för Microsoft att det inte finns några problem. Detta enligt beskrivningen på vad ovannämnda filter är.

      PÅ den här sidan beskriver Microsoft hur det går till att berätta att en sida är säker om SmartScreen ger ett flasklarm om den.

      https://support.microsoft.com/sv-se/help/17443/windows-internet-explorer-smartscreen-filter-faq?ocid=IE10_phishing_first


      Zeronine
      Medlem

        Tack för hjälpen. Jag är nöjd.

        Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.