IObit Malware Fighter

Inte löst
Detta ämne innehåller 6 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 5 månader sedan.
Skapare
stenanders
Deltagare

Försökte hämta rubricerade gratisprogram ifrån Fördelszonen. Fick en Engelskspråkig version. PC tidningen utlovar en svenskspråkig programvara. Vad är fel?

Använder Windows 7 engelsk version.

 

Här finns det språkfiler för deras program. Jag skulle gissa att din version är engelsk eftersom du kör en engelsk Windows 7.

http://www.iobit.com/en/language.php

 


kenroj
Deltagare

    Det står att programmet är nytt. Har haft programmet på svenska i flera månader. det fungerar bra. Jag avistallerade mitt gamla program som det står att det är  4.3 Expired. Dvs utgånget men det verkar fungera ändå. Jag installerade det på nytt från födelsezonen och det gick bra men det står ändå med röd text högst upp på programraden IObit Malware Fighter 4.3 Expired. Ska det vara så? OBS det är gratisversionen jag har. Så fort jag hade installerat programmet så kom det upp en ruta att det fanns en ny version version 4.31 som man fick hämta från programets webbplats. Obs att i tidningen står det i ruta 2 på sid 28 att man ska klicka på Ge mig en gåva. Det är fel. På bilden står det Giv up my gift som betyder att du inte ska ha någon gåva om du vill slippa reklam.

    Det var underligt att ni varnade för programmet tidigare i år.

    Ett annat väldigt bra program som fungera utmärkt är IObit Advanced System Care. Det är på svenska och fungerar otroligt bra. Om dom andra programmen som IObit Unistaller och IObit Malware Fighter som ni rekommenderar så måste väl även IObit Advanced System Care var bra. Undersök detta.

    Jag skickar det vidare så får redaktionen kolla upp saken.

    Angående expired-meddelandet är det vanligt att sådant beror på att när man installerar en gratisversion  kan man få erbjudandet att testa den fullständiga versionen under en viss tid. När den tiden tar slut är det inte säkert att programmen faller tillbaka till att bli gratisversionen, utan slår istället över till att vara en inaktiverad kommersiell version. Då brukar man behöva installera om programmet och vara noga att inte välja att testa den fullständiga versionen.


    kenroj
    Deltagare

      Precis detta som jag har gjort. Avinstallerat och installerat på nytt. Det står fortfarande expired. Men strunt samma för programmet verka fungera för det.


      rosimunda985157
      Deltagare

        Jag laddade ner IObit Malware fighter men fick dessutom med Advanced System Care 9, Smart Defrag och Driver Booster. Tyckte att jag som vanligt var extremt obsevant på kryssa i -rutor men …

        Vad det här verkligen nått som PCtidningen ställde sig bakom och dessutom blev mitt Windows Defender jättelesset och stängde av. Inte kul.

        Vad kan göras?

        Det är ett alldeles utmärkt program, men precis som du har upptäckt erbjuder den sig att ladda hem och installera extraprogram om man inte är noggrann vid installationen. I det här fallet handlar det om företagets egna program och inte några sabotageprogram (även om de olyckligtvis använder samma princip) så det är mer irriterande än farligt, vilket är en av anledningarna till att vi fortfarande tycker att det är ett bra program. Vi brukar dock poängtera noggrannhet vid installationen.

        Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.