lastpass

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 4 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 år, 4 månader sedan.
Skapare
hasse4711
Deltagare

jag kommer inte åt mitt lastpass det står bara fel lösenord men jag skriver rätt lösenord

Hur fånigt det än kan låta så är den absolut vanligaste anledningen att du skriver fel lösenord. En vanlig anledning är att någon extratangent – till exempel skift, Num Lock eller någon liknande – är nedtryckt så att det blir fel. En annan vanlig anledning är nästan tvärtom, nämligen att någon extratangent var nedtryckt när du skrev det ursprungliga lösenordet så att du skriver rätt nu och men att det blev ”fel” när kontot skapades.

Om inget annat fungerar är det enklaste att besöka https://lastpass.com/forgot.php och fixa ett nytt lösenord.


kenroj
Deltagare

    Kan inte installera LastPass

    Laddade hem filen lastpass_x641.exe till min dator. Kör Windows 10 ver 1803. Jag klickar på installationsfilen och en ruta kommer upp som frågar om jag vill installera filen.Jag klickar på Ja. Sedan händer det ingenting.

    Vad är det för fel. Är det fel på filen som ligger i Födelsezonen eller behöver man vara inloggad som huvudadministratör för att det ska fungera? Klickar man på krysset så att UAC stängs så kommer det upp ett meddelande:

    Asministrative privileges are required.

    Please ask your System Administrator for assistance.

    ERROS=C

    Jag är ju min egen administratör. Alla andra program går ju att installera som vanlig, varför inte detta?


    carlg35
    Åskådare

      Jag har hämtat LastPass och försökt använda det. Det verkar dock som att det behöver installeras separat för varje webbläsare jag använder. Är det så? Jag fick också ett meddelande om att det inte fungerar med Edge. Varför inte, och vilka rekommendationer har ni om webbläsare och LastPass? Jag har min vanliga e-post som webbmail hos one.com och jag lyckades inte få in det i LastPass. Är det vissa inloggningar som inte LastPass kan hantera?


      carlg35
      Åskådare

        Jag har hämtat LastPass och försökt använda programmet, med klent resultat. Mina inloggningar sker i olika webbläsare, efter vad som passar för resp. program, och jag har inte insett hur jag ska få in dem i ”kassavalvet”. Eller ska det vara ett valv för varje webbläsare?

        Nja, valvet ligger hos Lastpass på internet (så att det går att nå överallt). Däremot måste Lastpass i form av tillägg installeras i varje webbläsare där du vill använda Lastpass. I respektive tillägg loggar du sedan in på ditt Lastpass-konto så kommer alla inloggningarna att synkroniseras mellan webbläsaren och onlinelagringen.

        Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.