Menyn överst i Free Commander

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 3 månader sedan.
Skapare
santasaari
Deltagare

Jag får inte fram menyn så jag kan göra ändringar av språk mm.

Är det menyn Inställningar du tänker på, eller syns inte någonting av den övre menyn? Om det är det sistnämnda, testa att trycka på Alt-tangenten och se om den dyker upp.

Du kan även komma till inställningarna genom att trycka på F12-tangenten när du befinner dig i programmet.


santasaari
Deltagare

    Ja, F12 hjälpte att få upp inställningar. Med Alt hände ingenting. Jag kunde nu byta språk. Däremot hittade inte jag hur jag skulle lägga menyn snyggt högst upp som jag ser på bilder i tidningen, Fil, Redigera, Mapp, ..osv

    Vilken av menyraderna är det du tänker på – den vanliga Windows-menyn som enbart visar text, eller menyraden under som är specifik för Free Commander och bara visar ikoner?


    santasaari
    Deltagare

      Den som visar text och som man väl brukar kalla rullgardinsmenyer.

      De tär tydligen en bugg som visar sig på vissa datorer men inte på andra. På mina fungerade det till exempel utmärkt. Testa om det fungerar att du trycker på F12 och klickar på menyn Visa i vänsterkolumnen. Längst ner i den högra delen visas alternativet Använd Windows Menyer. Markera det alternativet och klicka på OK-knappen för att se om det blir någon skillnad.

      Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.