Obekant typ av setupfil

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 2 månader sedan.
Skapare
ddee228308
Deltagare

Hämtad programfil från fördelssonen kan inte köras, vad ska filen associeras till för att kunna köras?Acrylic_WiFi_Home_v3.1.5995.18048-Setup-1_1[1]

Nedladdningen har misslyckats så att filen har blivit trasig, det är därför det inte går att öppna den. Jag testade att ladda hem filen och det gick utmärkt, så filen som ligger på servern för nedladdning är hel och fungerar. Eventuellt kan du behöva testa med en annan webbläsare ifall den du använder försöker att komplettera den befintliga (och trasiga) nedladdningen i stället för att ladda hem från början.


ddee228308
Deltagare

    Ok, hämtade den via Firefox. Då fanns exe delen  med så filen går att köra.

    Vad kan felet vara då filen hämtas via Explorer windows 7 ?

    Det är svårt att säga, ibland blir det fel i nedladdningen helt enkelt, och det kan bero på vad som helst från servern där filen som du laddar hem finns tills att den finns på din hårddisk, så det behöver inte bero på din dator.

    Anledningen till att det är bäst att testa med en annan webbläsare är att nedladdningar brukar spara temporära filer under nedladdningens gång. Om något går fel kan det ligga kvar fragment av nedladdningen, och om man försöker ladda hem filen med samma webbläsare försöker webbläsaren ofta använda sådant som redan finns nedladdat (eftersom det inte vet att fragmenten är defekta) i stället för att börja om från början och ladda ner allt.

    Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.