Ta bort Glary Utilities

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 6 månader sedan.
Skapare
lillejack
Deltagare

Jag laddade ner ovan nämnda program men nu kan jag inte avinstallera det. Hur gör jag. Datorn har blivit segare vilket den ju inte borde blivit. Nu är jag inte så dator van så det är ju möjligt att jag gjort något fel men optimerad blev inte min dator i vilket fall.

Lillejack

Programmet avinstalleras som vilket vanligt program som helst, till exempel under Program och funktioner i Windows 7 eller Appar och funktioner i Windows 10. Om programmet inte finns med i listan kan något ha gått fel vid installationen, vilket skulle kunna förklara trasslet du har drabbats av. Testa i så fall antingen att avinstallera det med exempelvis IObit uninstaller (finns i Fördelszonen) eller installera Glary en gång till, då borde programmet dyka upp om installationen har fungerat.


lillejack
Deltagare

    Jag har gjort precis såsom Du säger, men det händer tyvärr ingenting. Får antagligen använda mig av återställning.

    Hälsningar

    Lillejack

    Jag har ändrad email adress: [email protected]

    Återställning är ett alternativ som brukar fungera på det mesta, men det är besynnerligt att det inte dyker upp någon möjlighet att avinstallera programmet. Det fungerade alltså inte ens med IObit Uninstaller?

    Om du vil ändra din e-postadress här på forumet kan du göra det i din profil uppe till höger.

    Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.