Varför är det så svårt att hämta ett program i Fördelszonen.

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år sedan.
Skapare
Bellet205
Åskådare

Jag har försökt att hämta något gratis program i fördelszonen men jag misslyckas. Nu försökte jag att hämta programmet Ashampo WinOptimizer 2017 men det misslyckades. Jag kom till Din Licensnyckel och få din aktiveringsnyckel  gratis hos Ashampo. Jag har försökt ett flertal gånger men jag får ingen nyckel med en massa inloggningsförsök. Det är ganska irriterande när ni talar om hur många program som man har tillgång till men jag misslyckas alltid och att man inte kan nå er varken på telefon eller mail.

Jag tror att det här handlar om två olika problem.

1. När du misslyckas med att ladda hem program, vad är det som händer (eller inte händer)? Visas det några felmeddelanden eller någon form av information?

2. När man använder sin e-postadress för att få en aktiveringsnyckel till WinOptimizer kommer den både med e-post och läggs till ditt användarkonto hos Ashampoo. Titta gärna på artikeln vi har som datorstädning, där finns det bland annat instruktioner för hur den registreringen går till. Den artikeln finns här.

Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.