Zemana Anti-Malware ??

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 2 månader sedan.
Skapare
lefkas200430
Åskådare

Är inte ett gratis program utan ett prova på program.  Jag fick för mig att program i fördelszonen skulle vara betalda program eller gratis program. Annars kan Ni ju ta bort ordet fördel.

De är gratis i det avseendet att du inte behöver betala för att använda dem, men det finns många olika typer av program. Vissa är helt gratis (brukar kallas för freeware), och andra är antingen gratis testversioner där gratisversionen har begränsad funktionalitet jämfört med den kommersiella versionen eller en tidsbegränsad version av det kommersiella programmet). Det roligaste är självklart när vi kan erbjuda gratis kommersiella program, men det är tyvärr inte alltid möjligt.

Det alla dessa har gemensamt är att du inte behöver hala fram plånboken för att använda det du laddar hem från Fördelszonen, och att du har programmen samlade och samma nedladdningställe och ofta i anslutning till artiklar om hur de används, antingen i tidningen och ibland även som nedladdningsbar artikel. Och den praktikaliteten är ju en fördel.


lefkas200430
Åskådare

    Men i ärlighetens namn borde det framgå att programmet är ett prova på program och prova på program kan du hitta överallt på Internet så vad är fördelen att den serveras här??

    Fördelen är helheten. Att bara kasta upp ett program är enkelt, men här publiceras i de flesta fall artiklar och guider till de olika programmen (som nedladdningsbara artiklar och/eller i tidningen), programmen har genom extra genomgångar efter virus och sabotageprogram, plus att vi inte tar med vilka program som helst utan program som vi har undersökt och tycker att de är tillräckligt bra för att framhävas eftersom de har bra funktioner i ett genomarbetat program.

    Vi sorterar alltså ut så att ni som läsare ska veta att programmen är bra, vi förklarar hur de används, och ger tillgång till nedladdning av extra malwaretestade program. Det är den helheten som vi tycker är fördelen.

    Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.