Filmvisning

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 4 månader sedan.
Skapare
dnalor
Deltagare

bildhastigheten, fps, går allt mer långsamt från 24fps till 1 fps när jag vill se film i Youtube eller i Aftonbladets rörliga reportage/filminslag! Nån som har en lösning på detta?

Har du testat om problemet uppstår oavsett vilken webbläsare du använder?

På vilket sätt går filmerna långsammare, går de i slow motion eller börjar de hoppa över bilder så att det går ryckigt?

Har du dubbelkollat så att både Windows och drivrutinerna till ditt grafikkort är uppdaterade till de senaste?


dnalor
Deltagare

    Avseende webläsare vill jag helst behålla den jag har, IE. Dock verkar problemet även finnas i Chrome och för all filmvisning oavsett kortare reportagefilmer från tidningarnas hemsidor eller egna sparade ”filmsnuttar” Problemet verkar vara knutet till W Media Player och uppträder som beskrivits tidigare! från norma filmlvisning 24 fps till i det närmaste stillastående filmrutor ca 1fps. Kollar nu uppdateringar enl svar ovan !

    Anledningen till att frågade om webbläsaren var inte för att få dig att byta, utan för att försöka ta reda på om det var webbläsaren som var problemet eller om det verkar vara något som påverkar hela systemet.

    Du kan ju även testa att söka efter och starta Felsök, och där välja den inbyggda felsökningsguiden som heter Videouppspelning. Den kanske kan hitta något galet och fixa det.


    dnalor
    Deltagare

      Felet med mina filmvisningar fortsätter ! T.o.m reklaminslag visas ruta för ruta dvs med 1 fps

      Jag hittade en liknande fråga på internet där en Microsoft-tekniker ger de tre tipsen att grafikkortsdrivrutinerna, att radera alla cookies i de webbläsare man använder, samt göra grundliga genomsökningar av datorn efter sabotageprogram och virus.

      Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.