Internet

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 6 månader sedan.
Skapare
Jan-Eric Andersson
Medlem

När jag ska gå in på Internet så dyker sidan ”www.mylucky123/ följt av en massa

siffror och bokstäver upp. Jag har försökt att få bort denna med Anti-Malware, men

den är fortfarande kvar. Hur får jag bort denna sidan. Jag vill att Telia ska öppnas.

Jan-Eric Andersson

Du har utan tvekan drabbats av sabotageprogrammet Mylucky123, vilket bland annat kapar webbläsare på det sättet som du beskriver. Nu vet jag inte vilken version av Windows du använder, men jag beskriver för Windows 10:
1. Börja med att av söka efter och starta Program och funktioner. Där kan du eventuellt se ett program som heter någonting i stil med Mylucky123. Om du gör det – avinstallera det.
2. Starta dina olika webbläsare och undersök dels vad de har för startsida (och ändra till den du vill ha i den mån det behövs), och undersök också webbläsarnas tillägg om det finns något där som verkar ha med Mylucky123 att göra. Inaktivera/stäng av/avinstallera det i så fall.
3. Se till att Anti-Malware är uppdaterat till den senaste versionen och med de senaste datafilerna, sedan startar du om datorn i felsäkert läge och gör en komplett genomsökning med Anti-Malware.

Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.