Kommeri nte åt Edge eller Firefox

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 3 månader sedan.
Skapare
herrstrombg
Deltagare

Jag kommer inte längre åt sökmotorer som Edge, Yahoo eller Firefox sedan jag installerade Norton Security. Kan jag avinstallera denna, har även McAfee och det borde väl räcka?

BG

Med tanke på kvaliteten på respektive program skulle jag rekommendera att du behåller Norton Security och kastar ut McAfee, men det är ett sidospår i frågan.

Det kan vara så att problemet grundar sig att man aldrig ska ha två antivirusprogram installerade samtidigt eller brandväggar samtidigt. Det ökar inte säkerheten men ökar däremot risken för problem även efter att man har avinstallerat det ena programmet. Testa att söka efter och starta Felsök och kör felsökningen för internetanslutningar.


herrstrombg
Deltagare

    Tack för svar. Problemet uppstod dock när jag installerade Norton – det fanns inte dessförinnan – så jag vill ta bort Norton, som jag f ö aldrig lyckats betala något för trots upprepade klick på prenumerera-knappen eller vad den nu heter.  Men jag kan inte hitta något sätt att avinstallera Norton. Hur gör jag?

    Det ska räcka att avinstallera Norton-produkter som vilket program som helst, men om du vill göra en riktigt grundlig avinstallation kan du använda Norton Removal Tool som Symantec själva har tagit fram.

    Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.