Reklam

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 2 månader sedan.
Skapare
hgšsta
Deltagare

När jag stänger en hemsida dyker det upp en ny sådan med reklam om t.ex. spel. Min andra fråga rör CPU,  har prestanda övervakaren installerad när jag laddar en sida då visar att Cpu´n är 100%. Använder  Google Chrome som webbläsare.

Vad kan jag göra för att bli av med detta problem?

 

 

När det gäller reklamproblemet låter det som att du har fått in sabotageprogram i datorn som delvis tar kontrollen över din webbläsare (eller möjligtvis alla webbläsare i datorn). Ladda hem Malwarebytes Anti-malware från Fördelszonen, installera om uppdatera programmet, och starta sedan om datorn i felsäkert. Där gör du en fullständig genomsökning både med Malwarebytes Anti-Malware och ditt antivirusprogram och se om de hittar något.

Problemet med CPU-belastningen kan vara relaterat till det första problemet. Det jag skulle testa, för att se om det blir någon skillnad, är att du låter prestandaövervakaren vara framme samtidigt som du testar att surfa med en annan webbläsare och ser om den också får processorn att slå i taket. Det skulle i teorin också kunna vara att processorn är så gammal och långsam att den inte orkar speciellt mycket, men det tror jag är osannolikt eftersom det skulle kräva en väldigt gammal processor.

Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.