Runtime error

Löst
Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av PC-tidningen support PC-tidningen support 1 år, 2 månader sedan.
Skapare
g5
Deltagare

Plötsligt kan jag inte starta Malwarebytes. Jag får meddelandet ”unable connect the service” och om jag försöker ta bort programmet för att ominstallera det ””runtime error (at 43.134) could not call the process”  Problemet kom vid uppdateringar av drivers genom Driver Booster som faktiskt ställde till det på mer än ett sätt.  Jag blev plötsligt utan internet och e-post (nätverkskortet ingick i uppdatering, dumt av mig för jag har anslutning med kabel till just denna dator). Gjorde en återställning och fick tillbaka internet, men så detta med Malwarebytes vilket program uppdaterades vid samma tillfälle. Har ställt fråga till Malwarebyte support, men de har för mycket att göra just nu, enligt svar. Driver Booster har jag tagit bort, driver uppdatering finns inbyggt i min Lenovo dator. Något som kan säga vad jag skall göra?

Det där är ett problem som dyker upp för en del användare och det verkar som att ingen riktigt verkar veta vad det beror på. Mycket tyder på att det handlar om en relativt specifik version av programmet som i kombination med andra program på datorn åstadkommer problemet. I en del fall verkar det som att det är kombinationen av Malwarebytes och program från F-Secure som sätter krokben.

En sak som har löst problemet för en del användare är att göra en komplett avinstallation med Malwarebytes eget program för ändamålet (https://support.malwarebytes.com/customer/portal/articles/1835311?b_id=6400), gärna i felsäkert läge, och därefter installera den senaste versionen som för tillfället är V3.0.6.1469-1096.


g5
Deltagare

    Egentligen löste jag problemet på ett annat sätt, men tack vare det svar jag fick.  Jag var nämligen rädd för att installera om programmet med risk att förlora min licens.  Jag fick  i stället instruktion av Malwarebytes att göra två justeringar i F-Secure.  En i Deep Guard (lägre säkerhet) och göra undantag för 6 Malwarebytes .exe program. Och det fungerade. Tack Malwarebytes för det, och så hoppas jag att jag inte gjort min säkerhet för låg. Jag såg i tidningen att det inte vara bara jag som råkat ut för detta Run Time Error

    TACK

    Skönt att det löste sig.

    Ämnet ’Runtime error’ är stängt för nya svar.