Trådlös anslutning borta

Inte löst
Detta ämne innehåller 6 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 6 månader sedan.
Skapare
bozze24
Deltagare

Hej! Efter jag uppdaterat min stationära dator till Window 10 version 1703 försvann anslutningen till nätverk. Felsökningen säger att jag ska ansluta en Ethernet-kabel till datorn, någon sådan har jag aldrig haft! Jag har försökt med ”Nätverksåterställning” men utan resultat.

Vad är det för dator du har?


bozze24
Deltagare

    Det är intel, modell WBIBX10J, ca 8 år gammal. Nätverkskort: Intel(R) 82578DC Gigabit Network Connection / Linksys Wireless-G PCI Adapter. Min mobil och padda fungerar normalt.

    (jag har väntat på svar över mailen!)

    Eftersom datorn och nätverkskortet är så gamla att det inte existerar drivrutiner för Windows 10, testa att ladda hem de senaste drivrutinerna för Windows 8 från Intel och se om de fungerar. Det är inte säkert att det fungerar på så gammal utrustning, men det är värt ett försök.

     


    bozze24
    Deltagare

      Tidigare versioner av Window 10 har fungerat bra och jag uppdaterade dem senast häromdagen över Driver Booster 4,5, så det är densenaste versionen som inte vill ut på nätet. Hur ladda hem drivrutinerna nu utan internet?


      bozze24
      Deltagare

        Jag har nu hittat den gula kabeln och kommit ut på nätet, men ditt förslag att uppdatera lyckades jag inte med tyvärr, så det blir att uppgradera min dator! Jag har nu gått tillbaka till version 1607 och då fungerar wi-fi!

        Tack för hjälpen.

        Du skulle kunna testa att ladda hem drivrutinerna och spara dem på datorn innan du uppdaterar, då har du dem på plats lokalt när du har uppdaterat om det blir problem igen.

        Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.