Advanced System Care Pro

Inte löst
Detta ämne innehåller 8 svar, har 6 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 4 månader sedan.
Skapare
clabo48
Deltagare

Laddade ner och kör programmet men undrar om uppdateringar? När man kör så får man oftast upp att uppdatera och då hänvisas man till en sida som kostar. Är inga uppdateringar möjliga med koden? Måste man köpa till. Även Driver Booster PRO dyker upp nu med förmånspris. Vad säger ni skall vi uppdatera eller….???

Om du menar att uppdatera till version 11 så ska du inte göra det om du inte vill betala för programmet. Det serienummer som står i tidningen gäller version 10 och fungerar inte i version 11.

Inga andra av IObits program ingår. Det står dig fritt att hämta IObits övriga program om du vill, men då får du betala för dem om så krävs.

Min rekommendation är att vara försiktig med att klicka på olika knappar för att uppgradera och/eller köpa andra program.

Vänligen
Markus Dahlberg, redaktör

Vänligen
Markus Dahlberg, redaktör


bgjo
Deltagare

    Får nog hålla med clabo48. IObit är ganska aggressiva i sin marknadsföring. Inte alltid så trevligt med reklam om uppdateringar som poppar upp på skrivbordet i tid och otid. /bgjo


    milowa711428
    Deltagare

      Hej! Min dator behöver verkligen städas så jag försöker ladda ner IObits Advanced System Care. Nedladdningen funkar men inte installationen. När jag klickar på .exefilen i nedladdningar så får jag upp en ruta där det frågas vilket program jag vill använda för att öppna filen. Så något är fel i datorn, vad. Har Windows 7.

      Troligtvis har någonting gått fel vid nedladdningen så att Windows inte identifierar den nedladdade filen som ett körbart program, och därmed tror att det behövs något program för att öppna filen. Testa att ladda hem filen på nytt men med en annan webbläsare och se om det fungerar bättre.


      kenroj
      Deltagare

        Nu kan ni rekommendera detta program. För ett år sedan så varnade ni för programmet när jag ville att ni skulle titta närmare på det. Jag skrev att man får väldigt mycket även i den fria versionen, men det tyckte ni inte då. Jag själv har använt den fria versionen i flera år utan problem.

        Ett program som för mig är helt oumbärligt om man har t ex en NAS eller flera hårddiskar är gratisprogrammet Quick Access Popup. Det är ett genvägsprogram som när man trycker ner mushjulet så får man upp en meny där man kan lägga genvägar till olika mappar till t ex olika hårddiskar. Har jobbat professionellt med liknade program och vet att det spar massor av tid när man jobbar med olika filer som ligger på olika ställen på t ex olika servrar på en arbetsplats eller med olika hårddiskar hemma. Det ska ni kolla för det är ett av de mest arbetsbesparande program som finns.

        Rolf

        Jag vet inte vad de grundade den slutsatsen på angående Advanced System Care, men det har ju dock hänt en hel del med programmet det senaste året så jag utgår från att tidigare tveksamheter har försvunnit i den senaste versionen.

         

        Angående Quick Access Popup, hr du någon länk till en webbplats eller liknande, bara så att vi pratar om samma program?


        kenroj
        Deltagare

          Här är adressen:

          http://www.quickaccesspopup.com/

          Kolla på det

          Tackar, det ska jag skicka vidare till redaktionen.

          Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.