Bildbehandlingsprogram

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 9 månader sedan.
Skapare
truhis
Deltagare

Hej!

Jag använder Photo Gallery efter att Picasa togs bort. Mina bilder tar jag med vanlig kamera, inte mobilen. För någon dag sedan ser jag att många av bilderna finns även i min mobil, har en Samsung. När jag kollar i datorn har det blivit en ”mapp” som heter Google+back auto med dessa bilder. Att det är någon form av backup har jag räknat ut men varför är inte alla bilder med? Varför finns det många dubletter? Vad har jag gjort så att bilderna även finns i mobilen och i Google+back auto-mappen? Jag vill inte ha alla dessa hundratals bilder i mobilen, så jag tänker radera dem.

Är inte så förtjust i Photo Gallery (Jag saknar Picasa, det passade mej mycket bättre) så jag funderar att byta till Ashampoo Photo Optimizer 2016 som fanns i tidning nr 17 förra året.

Troligtvis handlar det om att programmet sparar bilderna i en mapp som är kopplad till ditt Google-konto och synkroniserar dem till din onlinelagring hos Google, sedan plockar telefonen dem från onlinelagringen. det förklarar dock inte varför inte alla bilderna finns där. Kan det vara så att bilder som du har bearbetat dyker upp i mobilen medan bilder som du inte har bearbetat inte gör det?

Ashampoo Photo Optimizer är ett trevligt program. Personligen föredrar jag Windows inbyggda Foton för enklare bildredigeringar när jag inte behöver bearbeta bilder, men det handlar ju mycket om vilka krav och funktioner man behöver.

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.