Kan ej rendera filen??

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 5 månader sedan.
Skapare
george holmgren
Deltagare

Vad betyder detta? Får detta till svar när jag kopierat filer från t.ex Hårddisk till USB minne, Jag har en del video filmer som jag spelar upp i MPC-HC x64. Kan inte dessa bara kopieras till ett USB minne? Jag börjar nog få fnatt, för om det lyckas med en kopiering så händer det att när jag flyttar USB minnet till en annan dator så går det inte att öppna filerna. Kan ej rendera!!!Finns det inget annat sätt att säkert kopiera videofiler till ett USB minne än via kopiera till?

Går det att formatera ett exFAT till NTFS ?

Vänligen hjälp mig!

George Holmgren, Åtvidaberg

Bara för att förtydliga en aning – får du felmeddelandet når du kopierar filen eller när du försöker spela upp den kopierade filen?


george holmgren
Deltagare

    När jag ska spela upp filen efter att ha flyttat den. När jag flyttar USB minnet till en annan dator, samma sak

    Då tror jag inte att det har med kopieringen att göra, utan att programmet som du försöker spela upp filmen med inte kan läsa filmfilen korrekt. Man skulle kunna säga att rendera (från engelskans ”render”) betyder att rita upp, så när programmet försöker rita upp filmrutorna misslyckas det. Misslyckades brukar bero på en av två orsaker:

    1. Filen är korrupt. Det är enkelt att kolla – om det går att spela upp filmen från USB-minnet på datorn som du kopierar från, då är filmfilen korrekt kopierad. Får du samma felmeddelande att filen inte kan renderas även på den datorn, då har kopieringen misslyckats.

    2. Om du kan spela upp den på ”från-datorn” men inte på din MPC-HC x64, då klarar inte programmet av att hantera filen.

     

    Vad är det för filformat, och hur stor är filen?

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.