Kunna öppna docx

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 år, 11 månader sedan.
Skapare
elvisaron
Deltagare

En äldre dator har haft problem och jag fick göra en ominstallation av Office och där har jag bara 2003. Innan hade jag ett litet tilläggsprogram vilket gjorde att jag kunde öppna och läsa docx-filer. Det försvann vid ominstallationen. Nu har jag glömt vad det hette. Kan ni hjälpa mig? Jag vill inte lägga ner några pengar på den gamla datorn.

Jag antar att det är Microsoft Office Compatibility Pack du tänker på, men eftersom det handlar om en så gammal produkt (och Microsoft inte är speciellt tydliga i sina specifikation) så är jag lite osäker på om det är just det här paketet som fungerar och är det senaste. Testa gärna och berätta om det fungerar, om det inte gör det så letar vi vidare.

Med tanke på hur vilken säkerhetsrisk Office 2003 är nu för tiden, och att det i praktiken handlar om en död produkt, skulle jag rekommendera att du ser dig om efter ett annat paket med kontorsprogram. Vi tipsar och tre stycken gratis konstorspaket här, något av dem kanske faller dig i smaken.

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.