MicrosoftFixit.programInstall….exe

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 4 månader sedan.
Skapare
stofesexpandyl
Deltagare

Jag har problem med att installera nya program och har sökt efter lösningar över hela internet. Problemet är tydligen väldigt vanligt och därmed också alla lösningar som finns, av vilka inga fungerar, åtminstone inte för mig.

( ”Kan inte köra fil i temporär katalog. Installationen avbryts.” 

Fel 5: Åtkomst nekad”) eller på engelska:Unable to execute file in temporary directory setup aborted”) Så här ser flemeddelandena ut.  

I brist på fungerande lösningar såg jag programmet ”MicrosoftFixit” i fördelszonen och blev glad. Men samtidigt undrade jag ju HUR dom ska fixa ett fel som hindrar en från att installera program med ett program som först måste installeras. Jag menar; om man inte kan installera ett program, hur i all världen ska man då kunna installera ett program som ska lösa detta problem. Verkar inte så logiskt. Men va fan, det är microsoft, och deras försök till lösningar är ju sällan logiska. Så jag försökte. Laddade ner och körde och får då följande felmeddelande (inte helt oväntat):

 

”Troubleshooting cannot continue because an error has occurred

 

We`re  sorry, but yhe program encountered a runtime error. Please try again later.

[Code 80070005]”

 

Så hur ska man egentligen göra? Och vad betyder felmeddelandet? (felmeddelanden i windows betyder ju sällan något som har med problemet att göra, men man måste ju gripa efter alla strån som finns)

 

Någon som vet något om det här?

 

Ps. ja, jag har fösökt köra programmet flera gånger och också laddat ner det på nytt. Ds.

Det låter som att det skulle kunna två problem samtidigt. Börja med att dubbelkolla så att du är inloggad med ett användarkonto som har administratörsrättigheter.

När det gäller Unable to execute file in temporary directory är det mest en spekulation för tillfället – när du laddar hem för att installera programmet, klickar du då på Kör-knappen när nedladdningen börjar, eller väljer du spara som för att spara den nedladdade filen på datorn och inte i en temporär mapp?

När det gäller problemet med felkoden så har Microsoft en utförlig (potentiell) lösning med allt som behövs på den här adressen. Tyvärr är den dock på engelska, men om det är något du är osäker på i guiden så säg till så försöker vi lösa det tillsammans.
https://support.microsoft.com/en-us/kb/968003

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.