Vad är PlaysTV och Raptr

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 2 månader sedan.
Skapare
elvirahe
Deltagare

Jag kan inte mycket och datorer och inte mycket engelska. Är PlaysTV och Raptr några slags spelprogram som jag kan ta bort utan att något annat händer. Vet inte hur de kommit in i datorn. Har PC med Windows 10. Vill rensa bort onödiga program

Eftersom jag inte har mer än namnen att gå på vågar jag inte garantera att det är rätt program som jag har hittat, men det verkar som att PlaysTV är ett klientprogram för webbplatsen Plays.tv (http://plays.tv/) som handlar om att spela in och spela upp datorspel. Raptr är ett program som ska optimera prestandan på datorn och även detta kan spela in och spela upp datorspelande. Du kan ju titta på webbplatserna och se om du känner programmen på din dator.

Om det är de två programmen borde det inte vara några problem att avinstallera dem, och det ska inte påverkar mer än att du inte längre har tillgång till programmens funktioner.

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.