Windows ISO Downloader

Löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av PC-tidningen support PC-tidningen support 1 år, 3 månader sedan.
Skapare
apsund109013
Deltagare

Hej.

När jag försöker ladda ner ovanstående program får jag till svar att något gått fel o att jag skall köra ett reparationsprogram för Windows 10.

FRÅGA 1 ÄR DET SÄKERT ATT KÖRA DET ELLER?

Efter att ha laddat ner ovanstående program o ImgBurn (utan att ha kört reperationsfilen) får jag till svar att ImgBurn inte hittar Windows ISO Downloader-filen

Jag har en Lenovo dator inköpt april 2016, använder EDGE o har en extern DVD-brännare.

FRÅGA 2 ÄR DET BÄTTRE ATT ANVÄNDA GOOGLE ELLER INTERNET EXPLORER?

FRÅGA 3 I TIDNINGEN (5-2017) SID 45 SKALL MAN UPPGE UTGÅVAN AV WINDOWS 10.

BETYDER DET I MITT FALL MEDLEM JULI 2016, APRIL 2016 ELLER TIDIGARE

MVH

Karin Kruskopf

kkruskopf@gmail.com

1114678472

 

 

 


apsund109013
Deltagare

  Hej igen

  Nu har jag försökt att få fram en kopia av Windows 10 med både ImgBurn och Rufus med samma dåliga resultat som igår.

  Jag har laddat ner filen som hamnar i Nedlade Filer (samt sparat den även i Dokument) När jag sedan startar de båda programmen hittar de inte filen, jag försökte då skriva in namnet manuellt men då hamnade jag bara på Hei.Doc.net. Det blev bara rundgång. På USB-minnet hamnade filen Windows ISO Downloader på 500 kb men det var ju inte det jag tänkt mig. Hur kan jag få en kopia av Windows 10, det verkar ju vara något fel på lagringen av filen.

  Karin Kruskopf

  kkruskopf@gmail.com

  Det låter som att någonting går fel vid nedladdningen. Har du möjlighet att testa att använda en annan webbläsare för att ladda hem filen?


  apsund109013
  Deltagare

   Hej.

   Jag har nu laddat ner filen på Google chrome o det gick bra. Efter litet strul har jag sparat Win 10 både på DVD o USB.

   Men när jag gått in på hemsida både på EDGE o Chrome  får jag ett meddelande om att ”något har gått snett” o hänvisar till ”Fixa Windows 10-problem” den ena hänvisar till pcspectcat.com o den andra till reviversoft.com. Antar att det är något jag inte skall använda. Jag kommer ju dit jag vill ändå.

   På filen Windows ISO Downloader finns även Office 2016, är det något ni rekommenderar att vi skall ladda ner? Jag har nu Microsoft Office 365 och har fått en påminnelse att den går ut om månad, de vill att jag skall förnya den. Men skall inte Office vara gratis i år (när i så fall)

   Tack för er hjälp

   Karin Kruskopf

   kkruskopf@gmail.com

    

   Jag vågar inte svara på om de olika erbjudandena för Office365, men så länge du har Office365 behöver du inte bry dig om några räddningsmedier, där är det överlägset enklaste att du surfar till ditt Office365 där det finns en länk att ladda hem senaste Office365-installationen. Otroligt mycket enklare, plus att Office365 erbjuder väldigt mycket mer än bara det som ingår i Office 2016. Däremot brukar Office 2016 vara en del av Office365, så om du bara kör med Office 2016 går du miste om en hel del extra trevligheter.

   Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet