Förnya Norton Security

Inte löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av  herrdahlberg 6 år, 12 månader sedan.
Skapare
[email protected]
Deltagare

För ett år sedan installerade jag Norton Security som virusskydd. Det kostade inget då PC Tidningens helårsprenumeranter har det gratis.

Nu återstår fyra dagar innan abonnemanget av virusskyddet går ut och jag vill förnya det inom ramen för helårsprenumerant.

Hur går jag till väga för att förnya, det krävs kod eller nyckel ?

//jm

 

Det enklaste är att du dubbelklickar på programikonen i Meddelandefältet så att programmet huvudfönster dyker upp. Där visas den aktuella prenumerationsstatusen, och där borde det också finnas en klickbar länk med texten Förnya eller något i den stilen. Klicka på den så kommer du till Norton hemsida där du kan hantera din prenumeration inklusive förnya abonnemanget.

Gör man som du skriver så hamnar man på Nortons hemsida och man kan välja förnyelse men då med betalning.

Jag vill ju utnyttja mina fördelar som prenumerant och då ska kunna få den gratis. Det ingår väl som en prenumerantfördel fortfarande eller har jag fel ?

//JM

Nu vet jag inte vilket prenumerationserbjudande det handlade om (det är något som finns kvar längre), men jag tror att det handlade om att programmet skulle vara gratis i ett år och inte hur längre som helst.


herrdahlberg
Deltagare

    Den prenumeration som ingick i erbjudandet gäller i ett år efter installationsdatum. Vill du fortsätta använda programmet efter den tiden får du köpa en förlängning direkt av Norton.

    Vill du inte betala för att göra datorn säker har vi förslag på kostnadsfria alternativ. Läs mer i säkerhetscentret i Fördelszonen.

    Markus Dahlberg, redaktör

    Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.