Hitta säkerhetsprogram

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 7 månader sedan.
Skapare
bjšrn b
Deltagare

Vilket nummer av PC tidningen skrev ni om Keepit. Detta så att jag kan läsa och se hur man använder det. Jag behöver det då jag inte är så bra på engelska.

– När jag ändå skriver – när jag loggad en blev det som en dimma över sidan. Det händer någon gång då och då i olika sammanhang. Hur får man bort det?

Den stora sammanhängande artikeln om Keepit hittar du här, men om du gör en sökning på Keepit här på webbplatsen dyker det upp flera praktiska artiklar om säkerhet och om extra Keepit-trick.

Den vanligaste anledningen till att det blir vad som ser ut som en dimma på sidan är att det är tänkt att visas en reklamruta eller informationsruta på sidan, och för att den ska synas tydligt dimmas bakgrunden. Om man använder en annonsblockerare/adblocker så kan sidan fortfarande dimmas med rutan blockeras. Testa att stänga av adblockern på domänen pctidningen.se och se om det hjälper. Det kan också handla om ett nedladdningsfel, så testa att ladda om sidan och se om det fungerar bättre.

Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.