IObit Advanced System Care

Inte löst
Detta ämne innehåller 9 svar, har 4 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 6 månader sedan.
Skapare
dalbyit
Medlem

IObit Advanced System Care 8 installerade jag i tron att det var bra program. För sent upptäckte jag varningar för programmet. Då jag försöker avinstallera (121 MB) får jag varje gång upp textrutan med: Vänta till den pågående avinstallationen eller ändringen upphört.  HUR GÖRA?/AKB 

Lösningen var att jag borde haft tålamod, för det tog säkert en timme innan det var klart.

Kan jag tolka det som att det gick bra att avinstallera?


dalbyit
Medlem

    Ja, det gick till slut. Vad som brast det var mitt tålamod. Sedan kunde jag inte ta bort frågan utan endast redigera befintlig fråga. Hur ta bort den?

    Jag föreslår att den får vara kvar eftersom den faktiskt erbjuder en lösning på ett potentiellt problem med programmet: hav tålamod.


    kenroj
    Deltagare

      Vad är det för fel på Advanced System Care? Ni rekommederar IObit Unistaller från samma tillverkare. Jag har använd ASC under ett år och programmet är en höjdare att trimma datorn och innehåller många bra verktyg och väldigt enkelt att använda. Jag använder även CCleaner och Malewarebytes ihop med Panda antivirus. Har aldrig haft några problem med datorn på senare tid. Kör Win 10. 🙂

      Jag förstår tyvärr inte riktigt frågan – det är inget fel med IObits Advanced System Care, även om gratisversionen känns väldigt begränsad jämfört med den kommersiella versionen. Om din fråga däremot vänder sig till trådskaparen överlåter jag svaret till dalbyit.


      kenroj
      Deltagare

        Begränsad??? Det är få program som erbjuder så mycket i ett gratisprogram.

        Programmet gör 12 olika saker efter varandra. Så man får mycket gjort på ett enkelt sätt. Rekommenderas varmt. Lägg ut det i födelsezoner snarast och skriv en artikel om detta superprogram. Ersätter en mängd andra program.

        Begränsad jämfört med den kommersiella versionen, inte nödvändigt vis som program betraktat.

        Vi skrev om programmet tidigare i år, men vi lär har anledning att återkomma till det.


        Larktrad
        Medlem

          Windows 10 fungerar ej för mig inloggning IObit Malvare.

          Blå 2 stämmer ej, ingen gåva erbjudes.

          Du får gärna förtydliga lite vad du menar. Är det Windows 10 eller IObit Malware som inte fungerar, eller är det en inloggning som inte fungerar och i så fall inloggning till vad?

          Blå 2?

          Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.