Wise care 365

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 3 månader sedan.
Skapare
be.se291311
Deltagare

Jag undrar varför ni byter program då och då när det gäller säkerheten.

Wise care 365 skulle vara ett fantastiskt bra program för 1 år sedan, nu finns det inte med i säkerhetszonen längre.

Skulle vara bra om ni berättade att nu skall ni inte använda Wise care 365 längre, utan ni skall prova detta programet i stället tex xxxx

Det kan finnas många olika anledningar till att programmen byts ut, även om det kan sammanfattas i all enkelhet att vi tycker att det nya programmet är bättre (vilket inte nödvändigtvis betyder att det tidigare programmet har blivit sämre).

Oavsett anledning koncentrerar vi oss på att erbjuda det program som vi för tillfället tycker är bäst, vilket betyder att vi med ojämna mellanrum byter program, så det som presenteras i Säkerhetszonen är det bästa just nu oavsett anledning.


be.se291311
Deltagare

    Ok, men vilket program ersätter Wise care 365 ?

    Det beror lite på vilka funktioner elelr verktyg det är du behöver. Du har till exempel CCleaner (http://fordelszonen.pctidningen.se/ccleaner) för att städa, Patch My PC (http://fordelszonen.pctidningen.se/patch-my-pc) för att hålla datorn uppdaterad, och IObit Uninstaller (http://fordelszonen.pctidningen.se/iobit-uninstaller) för att avinstallera program.

    Sedan finns ju Wise Care 365 kvar på tillverkarens webbplats om du gillar det programmet (http://www.wisecleaner.com/wise-care-365.html).

    Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.