WOT

Inte löst
Detta ämne innehåller 7 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 3 månader sedan.
Skapare
be.se291311
Deltagare

Har försökt att ladda ner WOT via PC tidningens fördelszon, kommer till WOT:s hemsida, men det går ej att ladda ner programmet ? Längst ner på sidan står det download, men det hjälper inte att klicka där, får bara upp en ny sida att programmet finns till Android.

https://www.mywot.com/en/download

Webbplatsen ska automatiskt känna igen vilken webbläsare man surfar dit med och föreslå rätt tillägg (eller myta om den inte känne rigen webbläsaren), men något är kufiskt med deras webbplats. Precis som du säger dyker det bara upp att det finns för mobila enheter och jag har finkammat webbplatsen utan att hitta några andra nedladdningslänkar. Jag ska undersöka vad som kan ha hänt.


be.se291311
Deltagare

    OK, tack, jag avvaktar

    Vilken webbläsare är det du vill använda WOT till?


    be.se291311
    Deltagare

      I första hand Chrome

      Det här är mycket underligt – jag har WOT i Chrome på en testrigg, och när jag går in i tillägget och väljer att visa det i Chrome Web Store får jag meddelandet att det inte finns, och alla spår av något annat än Android-versionen är som bortblåsta trots att vanliga webbläsare räknas upp på hemsidan.


      be.se291311
      Deltagare

        Funkar det med någon annan webläsare?

        Det ska fungera med de flesta webbläsare, i varje fall enligt detas webbplats, men det framgår inte hur man ska kunna hitta och installera tillägget.

        Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.