Bildöverföring från iOS 10

Inte löst
Detta ämne innehåller 6 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 7 månader sedan.
Skapare
vernerulrik
Deltagare

Jaha, så var det dags för uppdatering till iOS 10 i min iPhone. Gick smidigt. Vill nu överföra några bilder till min dator. Stopp.:) Datorn hittar minsann inte iPhone. Försöker igen och igen. Går inte. Vad är det som saknas? Jag har iPhone 6 s Plus.


vernerulrik
Deltagare

    Allting prövat. Inget hjälper. Kan jag få tillbaka iOS 9? Jag måste få detta att fungera.

    Nu är vi dessutom tre personer med samma fel… Så går det när man är ivrig att pröva nytt alldeles för tidigt.:)

    Om du tittar i Enhetshanteraren, visas telefonen där (eventuellt med någon av ikonerna som de visar i den översta länken) eller är telefonen helt frånvarande? Och hur osannolikt det än kan verka – har du testat med en annan sladd?


    vernerulrik
    Deltagare

      Telefonen visas inte i Enhetehanteraren. Den ska visas i Den här datorn, under Enheter med en egen ikon.

      Som en temporär lösning har jag nu en iXpand Drive Flash Drive (SanDisk) på 32 GB som kopplas till iPhone och där jag kan föra över bilder som sedan i sin tur kan föras över till datorn (fungerar som ett USB-minne). Detta är mer omständligt men det fungerar alldeles utmärkt. Denna iXpand Flash Drive får genast ikonen Flyttbar disk (D:) under Den här datorn/Enheter vid inkoppling till datorn, något  som telefonen aldrig får.

      Det här är tydligen ett mycket vanligt problem om man ser till vad som skrivs på nätet. De anvisningar till lösningar man får är dessutom enorma och komplicerade med massor av länkar att gå vilse i. Inte lovande alls. Jag får nog vända mig till butiken med det här, såvida jag inte kan få tillbaka iOS 9 som fungerade.

      Hur som helst, min dator är numera totalt död inför kontakten med min iPhone. Det som räddar situationen är iXpand Flash Drive.  


      vernerulrik
      Deltagare

        Eureka!

        iTunes, installera iTunes för h-e!:) var det någon som skrek till mig.

        Sagt och gjort. Nu går bilderna att överföra från min iPhone till datorn:)

        Där ser man, eftersom iTunes är ett så nära obligatoriskt program man kan komma med Apple-prylar utgick jag från att du hade det installerat, samma problem kan nämligen uppstår med det programmet. Det borde jag ha frågat. 🙂

        Forumet ’SMARTTELEFONER OCH SURFPLATTOR’ är stängt för nya ämnen och svar.