Bluetoothtangentbord

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av markus-6b9a6c17ff804593 markus-6b9a6c17ff804593 1 år, 5 månader sedan.
Skapare
tvgunnar819246
Deltagare

Jag köpte PC-tidningens tangentbord och funderar över inställningen. Det står inget i inkopplingsanvisningen att man måste välja tanggentbordslayout i paddan, efter en del provning så fungerar bokstäver och siffror, men hur får man @ att fungera? ASCII-koden går ju inte att använda (Alt064) då det inte finns numeriskt tangentbord.

Vad är det för pekdator (och operativsystem) du har? Det låter som att det skulle kunna vara en iPad, men eftersom termen padda har blivit närmast synonymt med pekdatorer/plattor i allmänhet är det lika bra att fråga.


tvgunnar819246
Deltagare

    Padda: Mytek 7″ (från Bonniers), DORO Liberto 820, Lumia 550. Uppför sig lika alla tre.

    Öppna Inställningar i din Android-enhet och välj Språk och inmatning. Peka på det anslutna tangentbordet och peka på Ställ in tangentbordslayouter. Rulla nedåt i listan över världens alla språk och välj Svenska.

    Nu ska det fungera. Jag prövade med Mytek-plattan och det fungerar. @ skriver du genom att hålla höger Alt-tangent intryckt och sedan trycka på 2-tangenten.

    Ämnet ’Bluetoothtangentbord’ är stängt för nya svar.