Huawei Mediapad 10 Link+ surfplatta.

Inte löst
Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 11 månader sedan.
Skapare
barnab
Deltagare

<p><br data-mce-bogus=”1″></p>


barnab
Deltagare

    <p>Jag har en Huawei Mediapad 10 Link+ surfplatta sedan 2 år tillbaka. Det är 3 månader sedan jag använde den senast och nu får jag upp meddelandet ”Gränssnitt har tyvärr stoppats” när jag försöker logga in mig på den. Har någon tips vad som bör göras?<br data-mce-bogus=”1″></p>

    Det troliga är att det handlar om en mindre systemkrasch, så att du behöver göra en fabriksåterställning av surfplattan. Det står i manualen vilka knappkombinationer som ska användas på just den modellen för att kunna komma in i återställningsläge. Kom bara ihåg att all information på plattan kommer att försvinna, det är som att göra en komplett omformatering och ominstallation i Windows. Problemet är att om plattan använder version 4.2 av Android (vilken den gjorde vid lanseringen, jag är osäker på om Huawei har släppt nyare versioner till den), så är operativsystemet så gammalt att Google inte längre ger support på det.

    Forumet ’SMARTTELEFONER OCH SURFPLATTOR’ är stängt för nya ämnen och svar.