Lenovo Yoga 2 kan ej anslut till nätverk

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 7 månader sedan.
Skapare
lennartedvard
Deltagare

<p style=”text-align: left;”>Kan ej ansluta min surfplatta till nätverk. När jag försöker ansluta får jag bara upp texten</p>
<p style=”text-align: left;”>skyddat med WPA/WPA2 (WPS tillgängligt). Jag har dator, Ipad, samt 2 mobiltelefoner ansluta till detta nätverk och dess enheter fungerar. Jag har en mobil reuter TP-Link.</p>

Det kanske låter som en korkad motfråga, men hur yttrar sig anslutningsproblemet? Får du inte upp möjligheten att skriva in ett lösenord, eller kan du skriva ett lösenord med det godtas inte av routern? Eftersom du tydligen kan se det trådlösa nätverket som du vill ansluta till kan vi stryka den enklaste (men ändå vanliga) missen att nätverkskortet är avstängt. Har det fungerat tidigare och upphört att fungera, eller har det aldrig fungerat att ansluta till nätverket?

Eftersom det är en mobil router, och dessa inte brukar vara speciellt kraftfulla, har du kontrollerat hur många enheter routern klarar av? Den borde klara av fler än de fyra som du har räknat upp samtidigt, men man vet ju aldrig.

Har du kontrollerat så att Wi-Fi-kortet har de senaste drivrutinerna, framför allt om du har uppdaterat till Windows 10 från något äldre Windows?

Forumet ’SMARTTELEFONER OCH SURFPLATTOR’ är stängt för nya ämnen och svar.