2 ssd hdd?

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 2 månader sedan.
Skapare
john.boujakdjian
Deltagare

i min dator Asus Intel Core i7 2.20ghz, 64-bitars win10, ser jag C: 120gb, och D: 120gb betyder det att jag har 2 HDD eller är det partitionerad HDD? hur ska jag veta det utan att skruva isär datorn?

finns det möjlighet att veta om det är SSD hårddiskar eller PCI?

finns det möjlighet att göra C: och D: om det är partitionerad eller ej, till en och samma partition, om ja, går det att göra det utan att installer allt från början? jag tycker det är onödigt att försäljaren partitionerar hdd till två när man har en återställnings USB för operativsystemet.

tack i förhand för svaren

Med vänlig hälsning JohnB

Det enklaste sättet att kolla upp det är att du högerklickar på Windows-knappen och väljer Diskhantering. Då kommer du till ett inbyggt verktyg som visserligen är avsett för att hantera partitioner och olika enheter, men som även erbjuder et utmärkt översikt över vilka diskenheter som sitter i datorn, och vilka partitioner och enhetsbenämningar som finns på var och en av diskarna.

Forumet ’TILLBEHÖR’ är stängt för nya ämnen och svar.