extern hårddisk till TV

Inte löst
Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  H-C-H 7 år, 4 månader sedan.
Skapare
H-C-H
Medlem

Jag har en Samsung smart-TV modell 6715. Till den har jag via USB,kopplat en extern hårdisk modell Seagate Backup plus 1TB. Jag har spelat in och sett ett antal filmer, program mm och vill nu ta bort dessa. (Det blir onödigt rörigt på hårddisken om allt sparas.) Jag har inte kunnat finna någon funktion för att ta bort dessa inte längre önskade filer. Datorn kan ju inte längre läsa disken, så jag måste på något vis ta bort filerna med hjälp av TV:n. Har ni något tips? Tacksam för svar.

Jag har inte hittat något för just den TV-modellen, men jag hittade följande instruktion för en annan Samsung-modell. Eftersom jag inte vet vad menyerna heter på svenska tar jag helt enkelt de engelska instruktionerna. Gränssnitten i TV-apparater brukar vara ganska snarlika om de kommer från samma tillverkare, så instruktionerna kanske inte är helt korrekt men de kanske kan ge en ledtråd i rätt riktning.

Select Recorded TV from the bottom of the On TV or Photos, Videos
& Music screen. Select the external storage device containing the recorded programmes to display a list of available recordings.

Deleting Saved Programmes
From the Options list at the top of the list, select Delete. Select all the programmes you wish to delete and select Delete. This deletes all selected programmes.


H-C-H
Medlem

    Ursäkta, jag borde svarat på ert inlägg för länge sedan. Av diverse orsaker har jag ej kunnat. Då jag provade mig fram enligt era instruktioner, så fick jag frågan om jag inte ville ändra enhetsformat på hårddisken (formatera). Jag trodde det var gjort, då det inte var något problem att spela in och se olika program. Efter formatering enligt TV:ns eget system, så dök nya möjligheter upp. Problemet löst, så tack så mycket. Det gäller bara, att man leds in på rätt tankebanor.

    Forumet ’TILLBEHÖR’ är stängt för nya ämnen och svar.