mörk skärm Sony Vaio

Inte löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 9 månader sedan.
Skapare
[email protected]
Deltagare

Har en Sony Vaio VPCCA3SIE som inte varaktigt behåller skärmen ljus. Kan reglera genom att trycka på ”ökat ljus -knappen” men den åter går till det mörkaste läget efetre mindre än 1 minut. Har prövat alla inställnings möjligheter jag funnit avseende ljus, bild, strömsparläge m m men kan inte få den att stanna i ljust läge. Har någon ett tis?

Vilken version av Windows är det du använder?

Windows 18 var installerad när jag köpte den men ingick en W10 som kom någon månad senare och som jag installerade så fort den kom.

skrev fel. ska naturligtvis vara Windows 8.

Det låter som att det skulle kunna handla om en funktion som finns på många bärbara enheter som surfplattor och smartmobiler men också en del bärbara datorer – att ljusstyrkan på skärmen automatiskt anpassas efter hur ljus omgivning som datorn befinner sig i. Det finns inte någon standardinställning i Windows för detta, men om du undersöker de Specifika inställningsprogram som Sony har tagit fram för Vaio kan det finnas en sådan inställning.

Om det är en ny företeelse att datorn gör på det här sättet, testa att stänga av nattläget på datorn (om det är aktivt) och se om det gör någon skillnad. Inställningarna för nattläget hittar du om du säker efter och startar Nattläge.

Forumet ’TILLBEHÖR’ är stängt för nya ämnen och svar.