Överföra VHS band till dator

Inte löst
Detta ämne innehåller 8 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av PC-tidningen support PC-tidningen support 4 dagar, 2 timmar sedan.
Skapare
g5
Deltagare

Jag har använt Magix ”6” en tid. Men den gick i golvet. Såg i er tidningen en till ett mkt rimligt pris Honestech HD DVR 2.5 USBTV007. Fångar bilden ganska bra, men jag får inget ljud.  Har ställt en fråga till er försäljningsavdelning, men tyvärr utan svar.  Frågade Honestech vad jag skulle göra för att få med ljudet. Tyvärr var det negativt, inte deras produkt utan en annan ”tillverkare” som använt deras program.  Kan ni säga hur jag skall komma igång. Kanske jag måste köpa  en ny Magix? It appears that you are using a customized version of Honestech software included with another company’s hardware. Customized versions are modified by the hardware manufacturer to function with their specific device. They use unique keys, drivers, and updates that we are unable to support.

Innan jag börja komma med ett och annat förslag att testa – vilken version av Windows använder du?


g5
Deltagare

  W10

  Testa att högerklicka på Volymkontrollen i Meddelandefältet och välj Öppna volymkontrollen. Där visas alla enheter som kan spela upp ljud på datorn. Syns enheten där? Om det gör det, visar mätaren att det kommer in ljud från den enheten även om det inte hörs i högtalarna?

  Har du dubbelkollat att alla sladdar är anslutna korrekt och att sladdarna är hela? En del enheter dyker inte ens upp om inte alla sladdar är anslutna.


  g5
  Deltagare

   Ja enheten finns ”Honestech DVR 2.5” Högtalar ikonen lyser blå och inställningen kan föras upp och ner.Men om det därmed säger att det fungerar vete s-n, något ljud får jag inte vare sig genomhögtalare eller hörlurar. Felsökning hittade problem ”allmän ljuddrivrutin identifierad, med varningstriangel”.  Sedan kommer en lång lista med ”problemet hittades inte”  Koll  i enhetshanteraren visar inga problem och senaste drivrutinerna används, dock visas inte denna enhet separat. Laddade ner Unknown Device Identifier som hittar denna enhet, men utan angivande av drivrutinsfel. Ja jag har kollat med åtskilliga sladdar, olika scart kontakter och också direkt med RCA kablar i bandspelaren.  Bandspelaren är en Samsung Dual DVD/VCR  V-5500. Ser ut som om jag måste köpa en ny Magix, lite synd för bildkvaliteten i denna Honestech är bättre än i Magix ”6” Jag kan också påpeka att det fungerar perfekt med scart till TV

   Det jag fiskade efter men kontrollen om enheten verkar ha ljud (även om det inte hörs) är om programmet kanske har fel ”input” och därmed inte tillgodogör sig ljudet, men om det inte visas någon hoppande färgglad equalizer-pelare vid enheten verkar det inte komma något ljud in i enheten, alternativt att drivrutinerna är så fel att den inte kan läsa av audio in-kontakten.

   Var fick du tag på enheten, eftersom det är Honestech-hårdvara men någon helt annan mjukvara?


   g5
   Deltagare

    _?- Från Er webbutik. Framgick det inte i min första fråga? 99.272.236.94, faktura 3223476. Kontaktade kundtjänst som i e-post av 8/5 meddelade att man skulle komma tillbaka. Förvisso på danska, men det klarar en skåning. Ännu inget hört från dem, därför frågan till forumet, om jag kunde lösa det. Stickan heter NewPro. Kanske var det fel mjukvara som följde med. Varunr 911149. Inget större problem men jag tycker att en vara man köper skall fungera oavsett pris!


    g5
    Deltagare

     Ännu mer förvirrad! Det finns ett annat program i min dator som heter Debut? Var det nu kommit från. Känner igen namnet från tidningen.  Med lite meckande kan jag få även detta program att spela upp videon, men utan ljud!  Till ”påseende” Men det krävs registrering och tydligen också köp av programmet?

     Nja, det stod att du såg ett mycket rimligt pris i tidningen men det framgick inte om det var en annons i tidningen för någon butik eller om det var från oss. Jag borde möjligtvis ha gissat när du skrev att du kontaktat våran försäljningsavdelning. 🙂

      

     I så fall tycker jag att du ska titta på det verkligt utförliga svaret i den här tråden.

     Jag skulle tro att det löser ditt problem.

     Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet