Aktivitetsfältet efter officeuppdatering

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  Väktare 6 år, 6 månader sedan.
Skapare
Väktare
Deltagare

Häromdagen uppdaterades Office (Office 2013) och efter det förändrades aktivitetsfältet.

Jag har i den låsta vänstra delen ett antal genvägar. Dessa har avgränsats med två lodräta streck som man kunnat flytta för att minska ikonerna. Till höger om detta dubbelstreck har jag haft en del för tillfället intressanta ikoner.

Jag testade att köra systemåterställning, vilken i sig misslyckades, men trots det kom då den tidigare inställningen tillbaka. Efter avstängning och start är de borta igen.

Bild på den gamla aktivitetsfältet bifogas.


Väktare
Deltagare

    Tillägg: Jag tror att det jag söker är Snabbstartsfältet. Jag hittade på nätet att jag ska skapa nytt verktygsfält genom länken %userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch och välja mapp Quick launch men där fir jag ingen träff. Kan någon liten programsnutt ha försvunnit och behöver läggas tillbaka?

    Bifoga filer:

    Jag är lite villrådig över vad som är problemet. Har Aktivitetsfältet nollställts så att det bara har startardikonerna, eller är det helt tomt?

    Är du säker på att det har att göra med en uppdatering av Office? I tisdags släpptes höstens stora Windows-uppdatering och den har bland annat lagt till ett par nya funktioner på Aktivitetsfältet. Det kan möjligtvis vara den Windows-uppdateringen som har låtit Aktivitetsfältet gå tillbaka till sina standardinställningar för att uppgraderingen skulle fungera. I så fall är det bara att lägga tillbaka de genvägar som du hade där tidigare på det vanliga viset (högerklicka på programmet/appen och välja att fästa den på Aktivitetsfältet).


    Väktare
    Deltagare

      Hej. Jag skrev ett tillägg om det jag kallade aktivitetsfältet avsåg snabbstartsfältet. Jag trodde att allt benämndes aktivitetsfältet. Windowsuppdatering har jag inte lagt märke till men så kan det ju vara.

      Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.