Bluetooth försvann när Win10 uppdaterades stort.

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 2 månader sedan.
Skapare
ostlšpe
Deltagare

För några månader sedan uppdaterades Win10 med en stor uppdatering. Då försvann Bluetooth. Jag har inte lyckats hitta programmet sedan, men har hittat något på nätet där man kan uppdatera programmet, men efter halv uppdatering slår det fullständigt stopp.

Vad är det för Bluetooth som behöver uppdateras? Om datorn har inbyggd Bluetooth behöver du besöka datortillverkarens webbplats för att ladda hem rätt drivrutiner och Bluetooth-program, men om det är ett externt Bluetooth-kort (till exempel kan sitta i en USB-port) behöver du i stället besöka kortets tillverkare för att hitta rätt.

Det kan eventuellt finnas ytterligare ett alternativ, nämligen att du går in i Enhetshanteraren och letar reda på Bluetooth-enheten som trasslar. Högerklicka på den och välj att avsinstallera den. Nästa gång du startar datorn kommer Windows att vilja installera drivrutiner och gör då det med den senaste versionen som finns i operativsystemet, vilket i många fall kan vara tillräckligt för att det ska fungera.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.