Fil OMÖJLIG att "Deleta"

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 1 månad sedan.
Skapare Airborne Frog
Airborne Frog
Deltagare

Hejsan!

Tänkte städa min dator på skräp och allt gick bra tills jag plötsligen fick ett felmeddelande om att filen inte kunde hittas och att den inte längre var lokaliserad där jag försöker ta bort den ifrån, fast jag kan se den med egna ögon. Jag har försökt med windows och jag har t.o.m försökt att ”shredda” (med IOBit File Shredder) både filen och mappen den ligger i, men då får jag också ett felmeddelande att filen inte kan öppnas.

Så min fråga är nu… Hur 17 får jag bort filen?  Det är en .htm och den är visserligen bara på 78kb, men ändå – Jag vill ha bort den!!!!

Min första tanke var att du kanske har råkat ut för samma sak som jag ibland, nämligen att en fil är raderad trots att den fortfarande visas och jag stänger fönstret och öppnar det igen. För mig brukar fönstret uppdateras och filen ”försvinna” när jag trycker på F5 för att ladda om skärmen. Anledningen till min tankebana var att felmeddelandet att filen inte kan öppnas kanske kommer sig av att den egentligen inte finns, vilket gör den svåröppnad.

Airborne Frog
Airborne Frog
Deltagare

    Nu har jag försökt och försökt att följa dina tips, inkl. stänga/öppna fönstret & F5:a, men gissa vad som, fortfarande, finns där (med samma felmeddelande)….

    Jag hoppas du/ni har andra tips, för själv har jag inga…..

    Testa att starta datorn i felsäkert läget och se om det går att radera filen på det sättet. Du skulle även kunna testa programmet LockHunter som vi har skrivit om i tidningen.

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.