Hur komma runt reklamen i Microsoft Solitaire Collection

Löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 år, 11 månader sedan.
Skapare
tvgunnar819246
Deltagare

Jag har nyligen fått den senaste versionen av Windows 10, 1803. Efter detta är det näst intill omöjligt att lägga någon patiens, vid försök att starta spel startar en fullskärmsreklam med ljud och det går inte att stänga av detta. Det verkar vara ett ”tvång” att betala för spelet för att slippa detta. (på en annan, något modernare dator, som uppgraderades igår, fungerar spelet som vanligt) båda har samma  Microsoftonto.

Finns det någon smart lösning på detta (utan kostnad)?

Gunnar

Det enkla svaret är att det enda sättet att slippa annonser (och få olika typer av bonusar) är att uppgradera till premiumversionen. Så för att svara på din fråga om det finns någon smart kostnadsfri lösning – tyvärr nej.

Det jag däremot inte kan förklara är varför det inte visas annonser på en dator men inte på en annan om de använder samma Microsoft-konto, det borde inte fungera på någon av dem eller på bägge efter en uppgradering till premium.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.