Inloggning i Windows 10

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 2 månader sedan.
Skapare
Ha-Pe
Medlem

Har ändrat till ny pinkod i inloggningen till windows 10, men när jag skulle logga in nästa gång så kom det upp att jag skulle logga in med lösenord. Under stod det sedan (inloggningsalternativ) jag klickade på den raden, då kom det upp två alternativ, pinkod eller lösenord, jag klickade på pinkod och slog in den nya pinkoden, det jick inte att komma in, men när jag klickade på lösenord och la in den kom jag in i datan. Nu går det inte att komma in annat än med lösenord.

Har försökt att ändra tillbaka till gamla pinkoden men det blir samma igen.

 

Den överlägset vanligast orsaken till den här typen av problem är att man, fullständigt oavsiktligt, skriver in fel kod. Det kan vara att råkade skriva in en annan PIN-kod än man trodde när man registrerade PIN-koden, eller att man har råkat ha Num Lock, eller någon annan liknande knapp nedtryckt så att man har råkat registrera eller försöker logga in med någon annan kod än man tror.
Eftersom du kan logga in med lösenord är det dock ingen katastrof. Logga in med lösenordet och sök efter (och starta) Inloggningsalternativ för att antingen ändra PIN-kod, eller ta bort den befintliga PIN-koden och lägg till en ny.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.