Ominstallera windows 10

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 9 månader sedan.
Skapare
allerin
Deltagare

Jag skulle behöva ominstallera min dator med W10. Om jag inte har installationsmedia för W10 – kan jag skapa det på något sätt?

Det är inget problem, Microsoft har både tydliga beskrivningar och länkar till de programvaror (inklusive själva Windows) som behövs här: https://support.microsoft.com/sv-se/help/4000735/windows-10-reinstall.

Det är dock inte säkert att du behöver installera om Windows, utan det går att göra vad som närmast kan beskrivas som en nästan-ominstallation. Detta kallas för att göra en återställning. Microsoft har många utförliga guider här: https://support.microsoft.com/sv-se/help/12415/windows-10-recovery-options.

 

Och bara för att poängtera det överflödiga – kom ihåg att säkerhetskopiera allt och lite till av dina filer, bokmärken et cetera innan du startar. Se dessutom till att ha alla serienummer tillgängliga, det enda serienummer du inte behöver är det för Windows 10 om du använder ditt Microsoft-konto och inte ett lokalt konto.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.