Skrivarfunktion efter uppdatering kan ej ansluta skrivare för utskrift från mail

Inte löst
Detta ämne innehåller 8 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 6 månader sedan.
Skapare
loinger
Deltagare

Efter uppdatering går det ej att skriva ut från mail eller internet. Får meddelande att skrivaren ej kan anslutas.

Skriva ut sparade brev går bra

Vad är det du har uppdaterat? Vilken version av Windows är det du använder? Vilken modell av skrivare är det du har och hur är den ansluten till datorn?

När du skriver att du inte kan skriva ut mail eller från internet, betyder det att du använder webbläsaren för att hantera mailen online, eller använder du något e-postprogram (och i så fall vilket program)?

Vad är skillnaden på mail (som inte går att skriva ut) och brev (som går att skriva ut)?


loinger
Deltagare

    Windows har uppdaterats till Creators. Jag använder Outlook för hantering av mail. När det gäller internet, exempel tittar på recept går det ej att skriva ut. Skrivare HP Laser Jet P2015dn ansluten med usb. Ett sparat brev från Dokument går att skriva ut.

    Om du inte redan har testat det, så ladda hem och installera de senaste drivrutinerna för skrivaren. De släpptes den 26 september så de kan förhoppningsvis lösa problemet.


    loinger
    Deltagare

      Detta löste ej problemet. När jag nu försöker skriva ut får jag meddelandet: Inget skickades för utskrift och snabbt därefter det går inte att ansluta till skrivaren.


      loinger
      Deltagare

        När jag försöker skriva ut från internet får jag först meddelandet att inget skickades för utskrift, sedan det går ej att ansluta skrivaren. Försök med en annan skrivare eller skrivaren ingå ej i nätverket. vad kan jag göra?

        Om du söker efter och startar Enhetshanteraren, finns det någon felikon vid skrivaren (gul eller röd markering)?

        Har du testat att söka efter och starta Felsök, och där köra felsökaren för Skrivare? Du kan även testa att köra felsökaren för Maskinvara och enheter för att se om den hittar något.


        loinger
        Deltagare

          Inget av era förslag har gjort att jag kommit närmare en lösning på mitt problem. Nu har jag klurat ut att det är edge inte fungerar. Med google crome funkar det.

           

          Det låter underligt eftersom Edge inte har några egna inställningar för utskrifter utan använder Windows inbyggda funktioner för detta. Det kan med andra ord vara något galet med själva systemet, och att effekten av felet blir att Edge inte fungerar som det ska. Edge är ju trots allt en del av operativsystemet.

          Testa att använda systemfilsgranskaren och låt den undersöka operativsystemet, Microsoft har en utförlig guide här.

          Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.