Skrivbordet försvann

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 6 månader sedan.
Skapare
clabo48
Deltagare

Jag har en bärbar Pc av märket Toshiba som är drygt ett år.Vid köpet fixades så att när jag startar datorn kommer det gamla skrivbordet som jag är van från Win7. Jag satt och arbetade och var inne på Handelsbanken och skulle oppna en meddelandefil om fonder. Det var då det hände. Det visade sig att den drog igång Edge för att läsa. Inget hände men datorn blev knäpp. Nu visas apparna och det vill jag inte. Om jag öppnar skrivbord under start så får jag ett tomt grått skrivbord utan ikoner. Jag kan se dem i visa och då ser jag skrivbordet som ser ut som utforskaren. Men hur får jag tillbaks det gamla skrivbordet med Ikoner och helskärm. Jag kan under sök starta Firefox som jag använder men då finns det bara ett x i högra hörnet. Ingen minus eller förminskningssymbol. Vad har hänt ?

Jag är inte säker på att jag förstår felbeskrivningen, men jag ska komma med ett förslag i alla fall. Om inte det hjälper får vi gräva vidare.

Gå in under Inställningar, till exempel genom att klicka på Start-knappen och sedan kugghjulet eller högerklicka på Start-knappen och välja Inställningar. Gå in under System och klicka på Surfplatteläge i vänsterkolumnen. Sedan väljer du vid När jag loggar in alternativet Använd skrivbordsläge. För att se om det blir någon skillnad kan du behöva starta om datorn.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.