Webläsare släcks vid "Bifoga dokument"

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 1 månad sedan.
Skapare
user-337528
Åskådare

Har Windows 7 och webläsare chrome, firefox och explorer. Har flera mailadresser, @gmail och binero-mail. När jag försöker bifoga dokument (oftast word) så släcks webläsaren ned helt. Oftast använder jag chrome och när jag bytte till Firefox gick det ett fåtal gånger men sedan hände samma sak där, oberoende av vilken mailadress jag använde.

Mvh Ingrid

Testa att packa dokumentet till en zip-fil innan du bifogar den. Det borde inte ha med saken att göra, men Word-dokument och liknande filer brukar klassas som stora säkerhetsrisker och kan åstadkomma alla möjliga problem. Det låter osannolikt att det skulle få webbläsarna att släckas, men vi får börja att testa någonstans.

Blir det samma problem om du till exempel försöker bifoga en bildfil?


user-337528
Åskådare

    Hej igen
    Det är inte Word-formatet som är problemet. Tänkte testa med en pdf -fil istället, men så fort jag tryckte på bifoga-knappen (använde gmail då jag testade) så stängdes chrome ned, innan jag ens hann välja fil?

    Blir det samma resultat även om du använder en annan webbläsare?

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.