Windows update fungerar inte

Inte löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 7 månader sedan.
Skapare
tomashag
Deltagare

Jag försökte göra en manuell uppdatering på KB4040724, Windows 10 Creators update 32bit men uppdateringen kommer ingenstans, den har stannat på 4%. Jag har kört felsökaren för update men det hjälpte inte. Jag har 100 Mbit/s fiber. Jag har en misslyckad uppdatering : 15063.2.rs2_release_svc_d.170531-1743 (UUP-CTv2). Vad kan ha hänt?


tomashag
Deltagare

    Plötsligt så rasslade det till och uppdateringen gick igenom efter några timmar! Den misslyckade uppdateringen har jag dock haft sedan i juni.

    Är det fortfarande problem eller har allting löst sig?


    tomashag
    Deltagare

      Det gamla försöket från juni står fortvarande som misslyckat men det kanske man kan strunta i. Jag nämnde det bara då det kanske hade något att göra med att KB4040724 inte fungerade.

      Uppdateringen som trasslar är kopplad till det som kallas för ”insiders program”, det vill säga när man är med och testar uppdateringar och uppgraderingar som ännu inte är släppta eftersom de fortfarande är under utveckling och inte är färdiga.

      Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.